Den här rätten är nästan löjligt enkel...
Till 4 personer behöver du:
4 st
|
Frysta Torskryggfiléer
|
10 st.
|
Broccolibuketter
|
10 st.
|
Körsbärstomater
|
1 dl
|
Salt
|
9 dl
|
Vatten
|
Peppar
|
50-75 g. Smör
Gör så här:
- Blanda Salt och vatten så det löser sig
- Lägg de tinade i saltvattnet i 1 Tim.
- Häll bort vattnet
- Sätt ugnen på 150 grader
- Lägg torskfiléerna i en ugnsform
- Peppra filéerna
- Sätt en termometer i den tjockaste delen av torsken
- Ställ termometern på 48 grader
- Lägg på frysta broccolibuketter och körsbärstomater
- Salta på dem om du vill
- Ringla över lite olivolja om du vill
- Ställ in i ugnen till fisken och tillaga till dess den är klar
- Bryn smöret tills det är ljusbrunt och smakar nötigt
- Servera till fisken tillsammans med jordärtskocksmos
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar