Till 3 Toast Skagen behövs:
1/2 kg Färska räkor
1 st Rödlök
1 st. Dill, spara någon dillkvist till garnering
1/2 dl Majonäs, Hellman’s är ju godast
1/2 dl Creme Fraiche
1 tsk Worchestersås, den gör det speciellt, hoppa inte över Den för det verkar konstigt.
5 cm Purjolök, finhackad
Salt, peppar
1 tsk Worchestersås, den gör det speciellt, hoppa inte över Den för det verkar konstigt.
5 cm Purjolök, finhackad
Salt, peppar
1 msk Smör att steka i
3 st Skivor Levainbröd (lagom storlek)
Gör så här:
- Skala räkorna
- Finhacka rödlöken
- Hacka dillen grovt
- Blanda ihop ingredienserna
- Smaka av med salt och peppar
- Stek Levainbröd brödet (inte rosta, aja baja), du lägger i brödet i stekpannan först när smöret är Gyllenbrunt
- Lägg på röran på brödet
- Avsluta med dillkvisten
- Njut!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar