torsdag 19 oktober 2017

Kycklingvingar Mums...

De här kycklingvingarna ramlar av sina ben. De är såååå möra.


Räcker till 4 personer
Du behöver:
2.5 kg.   Kycklingvingar
1 dl.       Rapsolja
2 msk.    Flytande honung
2 msk.    Kinesisk soja
              Salt, peppar, vitlökspeppar, Knorrs kycklingkrydda

Gör så här:
  1. Marinera kycklingvingarna i olja, honung och soja i ett dygn helst. Vänd då och då.
  2. Sätt på ugnen på 175 grader 
  3. Lägg på en ugnsform
  4. Krydda med salt, peppar, vitlökspeppar och Knorrskycklingkrydda. Jag brukar ta rikligt
  5. Sätt in i ugnen
  6. Låt dem stå i ugnen till de är helt klara, 82 grader eller skär med en kniv och se så det lossnar lätt från benet på det tjockaste stället.
  7. Servera gärna med Äpplechilisås eller klassiskt amerikanskt med mögelostsås.

    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar