Den här rätten passar då.
Och så blev det ingen bild...igen... men här kommer i alla fall receptet.
Det här behövs till 4 personer:
125 g. Smör
1/2 dl. Pumpakärnor
500 g. Jätteräkor (använde frysta som hade tinat)
1 paket Sockerärtor (frysta som hade tinat)
2 paket. Fylld pasta, jag tog STORA fyllda med kantarell och ricotta
1 Vitlöksklyfta
Gör så här:
- Rosta lätt pumpakärnorna så de får lite färg, de börjar då ”poppa”
- Koka pastan enligt förpackningen
- Bryn smöret så det blir lätt brynt, det ska smaka lite nötaktigt
- Hacka/riv vitlöken och bryn den lätt i lite smör, lägg ned sockerärtorna och räkorna och brynt väldigt snabbt. Salta
- Häll av pastavattnet
- Lägg upp några pastakuddar på en tallrik
- Lägg sedan på sockerärtorna, räkorna, pumpakärnorna och till sist häll på lite brynt smör
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar