söndag 4 november 2018

Pasta Som Smakar

Hos oss äter man väldigt sällan pasta. Så om det ska ätas ska det inte vara någon bukfylla utan vara något riktigt gott! Och snabblagad är den också. Alltid ett plus!
Den här rätten passar då.

Och så blev det ingen bild...igen... men här kommer i alla fall receptet.

Det här behövs till 4 personer:
125 g.    Smör
1/2 dl.    Pumpakärnor 
500 g.    Jätteräkor (använde frysta som hade tinat)
1 paket   Sockerärtor (frysta som hade tinat)
2 paket.  Fylld pasta, jag tog STORA fyllda med kantarell och ricotta
1             Vitlöksklyfta

Gör här:

  1. Rosta lätt pumpakärnorna så de får lite färg, de börjar då ”poppa”
  2. Koka pastan enligt förpackningen
  3. Bryn smöret så det blir lätt brynt, det ska smaka lite nötaktigt
  4. Hacka/riv vitlöken och bryn den lätt i lite smör, lägg ned sockerärtorna och räkorna och brynt väldigt snabbt. Salta
  5. Häll av pastavattnet
  6. Lägg upp några pastakuddar på en tallrik
  7. Lägg sedan på sockerärtorna, räkorna, pumpakärnorna och till sist häll på lite brynt smör

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar