söndag 17 maj 2020

Torskrygg - Det är Gott det

Hur mycket kan man variera torskrygg i ugn egentligen?
Svaret är Hur mycket Som helst!

Det här behöver du till 4 personer som gillar sås:


4 stycken
Frysta torskryggfiléer
1 paket
Bacon, i småbitar
3 stycken 
Schalottenlökar, finhackad
1 tsk
Salt
2 krm
Svartpeppar 
2 dl
Grädde
2 dl
Créme Fraiche 
1 dl
Gräslök, hackad


Gör så här:
  1. Lägg torskryggen i en ugnsform som inte är för stor
  2. Salta torskryggen
  3. Fräs scharlottenlöken, sprid över fisken
  4. Stek baconet, sprid över fisken
  5. Blanda grädde, creme fraiche, ost, kryddor och gräslök
  6. Häll över torsken
  7. Ställ in i ugnen till torsken mäter 56° (ca 15-20 min)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar