Vi som sällan äter ris, potatis eller pasta verkar aldrig tröttna på den.
Eftersom den görs i princip varje dag görs den inte på så exakta mått.
Tips: Om man inte äter salladen på en gång - Vänta med att hälla på dressingen till dess man ska äta.
Ingredienser Lagom till 2 pers. (om man inte äter annat till)
2 nävar Ruccolasallad/bladsallad blandat eller säsongsmix
1 stor Tomat, grovhackad
6 cm Gurka, i bitar
½ Paprika, grovhackad
1 st. Sharonfrukt/Nektarin/Kiwi (efter säsong)
½ dl Parmesanost, grovriven
½ Rödlök, i skivor
Ibland har vi även i rostade pinjenötter/melonkärnor (prova det!!!) ärtskott.
Till dressingen:
2-3 msk Citronolivolja
1 tsk Hallonbalsamvinäger
1 krm Persillade (krydda, bäst är Kockens)
3 nypor Flingsalt, smulad
tisdag 4 februari 2014
Vår Vanliga Sallad
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar