lördag 8 februari 2014

Godaste Fisken

...enligt Anders. Detta recept skulle ABSOLUT sparas.

Den här gjordes för någon helg sedan och jag tänkte inte på mått eller bilder så den blir lite på en höft. Om man gillar mycket sås är det lagom mängd.

Den här färskosten användes:


Det här behövdes:


Så här gjorde jag:
  1. Sätt på ugnen på 200 grader
  2. Salta och peppra torskryggarna
  3. Skär mozzarellan i skivor och lägg på torskryggen
  4. Vira baconen runt torskryggen och lägg i en ugnsform
  5. Blanda färskosten med grädden och smula ned fiskbuljongen och häll över blandningen i ugnsformen
  6. Stick in en stektermometer i den tjockaste delen. Sätt termometern till 58 grader
  7. Stoppa in i ugnen och låt den stå till den piper (ca 20 min.)
  8. Och så åt vi den med den Vanliga salladen
  9.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar