söndag 22 mars 2015

Frozen Cheesecake - Funkar som tårta också

Det här inlägget lever verkligen sitt eget liv och det går verkligen inte att redigera...
Du behöver:
  • 4 stÄgg
  • 1.5 dl Strösocker
  • 200 g Philadelphiaost


    4 dl         Vispgrädde
200 g Digestivekex









Gör så här:



  1. Separera vitan från gulan
  2. Vispa gulan och sockret till det blir ljusgult
  3. Rör i osten
  4. Vispa grädden för sig och rör i "gulanröran"
  5. Vispa äggvitornatill ett skum som sitter fast när du vänder på bunken
  6. Vänd ned i "gulanröran"
  7. Krossa digestigevekexen - lättast i en matberedare
  8. Krosseet ska delas i 3 delar
  9. Lägg första tredjedelen i en form med avtagbara kanter, lägg halva av "gulanröran" på. Forsätt på samma sätt och avsluta med krosset
  10. Garnera med vad du vill, jag gillar jordgubbar - så fick det bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar